fredag den 27. juli 2012

Unge maranehaner søger nyt hjem


Jeg har lidt overskud af maranhaner, skulle nogen mangle en blå eller splash maranhanekylling så sig til. Her er lidt billeder af drengene som mangler nyt hjem. Har INGEN høner til salg, men forhåbentligt æg til næste år.

Har en blåkobber, 2 splash kobber, en helt hvid(sjælden farve i maran) og en sort kobber, muligvis er den også blå.

Herudover er Bettenøv, Slamberts gode "ven" faktisk også til salg.  Bettenøv led af coccidiose som kylling, det slog 5-6 af hans søskende ihjel og han var selv ved at dø af det, før han fik medicin fra dyrlægen. Han er faktisk helt okay og ville tegne gode, hvis ikke han var så lille, men det er simpelthen på grund af coccidiosen og ikke noget arveligt. Han har en pæn kam og vil give 100% blå kobber kyllinger med sort kobber høner.





Han er godt 1,5 måned ældre end kyllingerne nedenunder.



Blå hane- han er begyndt at få kobber i halsfjerene. Han er klækket i slutningen af april og er faktisk rigtig smuk. Han blir nok ikke helt perfekt, men heller ikke det dårligste valg til avl af blå kobber.

Lidt svært at tage billeder samtidigt med at man holder kyllingen. Men han har altså fjer på benene.


Ikke verdens bedste kam, men ingen bitakker
Splash hanekylling... muligvis en høne meeen tror det dog ikke 100%. Det kan være endog meget svært at se forskel. Udvikler sig godt, men har desværre en bitak ser det ud til.



Bitakker er noget skidt og meget arvelige, men vil du avle blå kobber og er ligeglad med udstilling, så vil du altså få 100% blå kobber med denne hane. 

HVIS det altså er en hane, er det en høne kommer den til salg som æglægger i en hønsegård. Han skæbne blir formodentlig en stegegryde og noget persille. 


Jeg er da sød ikke?

Sort kobber hanekylling- ikke den værste kam, men nåede desværre kun at tage et enkelt halvdårligt billede af hans kam g hoveddele før batterierne på kameraet satte ud, heldigvis tog jeg et fint billede af ham i forgårs. Han er fin, men ser ud til at blive lidt overtegnet. Han vil være god på en høne som mangler tegning. Han er meget fremme i skoene og har allerede for en måned siden forsøgt at parre hønekyllingerne.
Hanebasse i det fri


SÆT MIG  NED!!!


Alle har et ganske almindeligt fint temperament og vil egne sig fint til at passse høns i en hønsegård, den sorte og den blå blir formodentligt avlsegnede.


                                       


Ingen kommentarer:

Send en kommentar